top of page

"Dit resulteert dan in tijdswinst voor ons en een verlaging van de kosten. Een win-win situatie dus" (Carl Litiere Delta Ware housing)

linkedin post1.jpg

Renaat heeft mij enorm geholpen met het opvolgen van mijn ongevallendossier. Door Corona liep mijn herstelling zware vertraging op. Renaat regelde de verlenging van de vervangwagen die bovendien ook gratis was en volgde het dossier op. Hij bleef in contact met de hersteller. De herstelling bleef maar duren en het bestellen van onderdelen liep vertragingen op. Nadat Renaat contact had opgenomen met de importeur en de hersteller is er schot in de zaak gekomen en kwam er beweging in de herstelling.

Kris Lardenoit Consulting

delta3.jpg

Carl Litière Delta Warehousing NV

Als zaakvoerder van een logistiek bedrijf - opslag, overslag en distributie - zijn we bekwaam in de activiteiten die we uitvoeren. Wat betreft de technische kant van de vrachtwagens zijn we eerder leken. Het onderhoud wordt uitgegeven. We proberen de facturen na te kijken en te ontcijferen,
maar dit vergt veel tijd. Ook het uitpluizen van de offertes loopt niet altijd van een leien dakje.
Hier hebben we in Renaat Leenen van Pas de soucis een goede partner gevonden.
Hij overloopt samen met onze de offertes en/of facturen, wijst ons op de valkuilen en gaat desgewenst zelf met de leveranciers onderhandelen.
Dit resulteert dan in tijdswinst voor ons en een verlaging van de kosten.
Een win win situatie dus.

gebroken-distributieriem.jpg

U hoeft geen groot wagenpark te hebben om veel te kunnen besparen. Door het juiste advies te geven aan @bert Vrancken, heeft hij op zijn auto die toch al een tijd uit garantie is €6000 kunnen besparen en de aankoop van een nieuw voertuig kunnen uitstellen. De distributieriem was tijdens het rijden gebroken met als gevolg: revisie van de motor of een nieuwe motor. Prijsbestek €6000. Na nazicht historiek van de wagen en juiste onderhouden verkregen heeft de garage beslist om de herstelling onder garantie te doen. Wagen is van 2011 met 138.000km. Bert, ik wil nog heel veel jaren rijplezier wensen met je auto. Ik weet hoe belangrijk de auto voor je gezin betekent.

Bert Vrancken

0.jpg

Kurt Vandebergh Bijster

Een telefoontje van 3 minuten dat u €287 bespaart. Voor de klant Bijster die momenteel zeer druk bezig is om zijn klanten te dienen en de beste service te geven is het zeer belangrijk erop te kunnen vertrouwen dat de auto’s het juiste onderhoud krijgen. En voor Pas de Soucis een kolfje naar mijn hand. We zijn 2 bedrijven die analyseren om met als doel te besparen waarbij kennis en vertrouwen hoog in het vaandel wordt gedragen.

Voor een auto met amper kilometers had de garage een bestek opgemaakt voor een groot onderhoud. Na mijn telefoontje aan de garage bleek een tussenbeurt meer dan voldoende omdat de wagen nog jong is en zeker niet de km’s had voor een groot onderhoud.

1 telefoon van 5 minuten = bijna €300 besparing. Dank u wel, Kurt, voor het vertrouwen om u inzichten te geven in uw wagenpark.

bottom of page